Folyadékszűrő betétek

74 / 100

Cégünk textil alapú folyadékszűrő betétek gyártásával foglalkozik. Saját tervezésű és építésű berendezéssoraink ellátása mellett vállaljuk partnereink meglévő szűrőgépeinek ellátását is textil szűrőbetétekkel.

Egyedi fejlesztésű szűrőink az adott alkalmazási körülmények közt, az általános célú szűrőbetétekkel összehasonlítva, többet nyújtanak, ipari szűréstechnikai termékeink jól teljesítenek az alábbi fő felhasználási területeken:

N

vízelőkészítés

N

technológiai szűrés a gyártási folyamatokban

N

végtermék biztonsági szűrése

N

berendezések védelme

N

szennyvízkezelés, iszapvíztelenítés, és utótisztítás

Műszaki javaslataink kidolgozását saját félüzemi méretű tesztberendezéseink, mobil és üzemi laboratóriumi kapacitásunk támogatja. Nagy sikerrel ajánljuk jól működő megoldásainkat „problémás” ipari alkalmazások számára.

Folyadékszűrő betétek

Szűrőprés kendők
9

Szűrőprés kendők

A szűrőprés kendők szálszerkezetét, szövését, a polimer elemi szálak tulajdonságait a szűrési folyamat, az általa támasztott követelmények és működési paraméterek határozzák meg.

Szűrőzsákok
9

Szűrőzsákok

A zsákos szűrőberendezések széles körben alkalmazott megoldást kínálnak előkezelő alapanyag átfejtő egységként, a gyártási folyamatokban, vagy a végtermék minőségbiztosítás céljából.

Szűrőszalagok
9

Szűrőszalagok

A szalagos szűrőprés berendezések gazdaságosan és hatékonyan alkalmazhatók kommunális- és ipari szennyvíziszap sűrítési és víztelenítési műveleteihez.

Centrifuga zsákok
9

Centrifuga zsákok

Centrifuga szűrőzsákjaink kialakítása, gyártása megfelel a gyógyszer- és élelmiszeripar által támasztott speciális igényeknek. Szűrőzsákjainkat a forgódob geometriai sajátosságainak figyelembe vételével méretezzük.

Szűrőgyertyák
9

Szűrőgyertyák

A szűrőgyertyák felhasználhatók a gépipar és feldolgozóipar gyártási folyamataiban, az élelmiszergyártásban, a vegyiparban, a vízkezelésben, a gépjárműiparban a víz vagy egyéb folyadékok tisztítására.

Tekercses szűrők
9

Tekercses szűrők

A tekercses szűrők gazdaságos üzemvitelt biztosítanak, csökkentve a karbantartási leállások okozta kieséseket.
Jól teljesítenek ipari folyadékok újrahasznosításában.

Membránok
9

Membránok

A Pollet Water Group magyar partnereként fordított ozmózis elvű vagy ultraszűrő berendezésben alkalmazott spirálmembránokat forgalmazunk.

Rozsdamentes acél szűrőbetétek
9

Rozsdamentes acél szűrőbetétek

A tisztítható, rozsdamentes acél szűrők nagy tisztasági igényű ipari területeken, nagy nyomáson, magas hőmérsékleten is alkalmazhatók textil szűrők, szűrőzsákok kiváltására.

Szőtt textilek
9

Szőtt textilek

Műszaki szövetek szűréstechnikai műveletekben való alkalmazásra. A Job Group képviseleteként folyadékszűrő szőtt textíliák feldolgozásával, szűrőruhák tervezésével és gyártásával foglalkozunk.

Egyedi ajánlat
close slider

  Kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot!

  Név* (kötelező mező)

  Cégnév

  E-mail cím* (kötelező mező)

  Telefonszám

  Tárgy

  Üzenet* (kötelező mező)

  Kérdése van?