Szennyvízkezelő berendezések

Szennyvízkezelő berendezéseinket, gépeinket saját tervezésű technológiák részeként telepítjük vagy meglévő berendezéssorok átépítése, felújítása, korszerűsítése során ajánljuk partnereinknek.

A szennyvíztisztítás kémiai és fizikai eljárások alkalmazásával valósul meg. Berendezéseink a meghatározott művelet végrehajtását szolgálja mely fontos lépése az adott tisztítási technológiának. Leggyakoribb tisztítási folyamatok:

N
keverés, szuszpenzió homogenizálás
N

kémiai reakció kivitelezése

N

iszap/víz fázisszétválasztás

N

iszapvíztelenítés

N

mikron-, nano-, ultra-, szűrés

N

bepárlás, desztilláció

N

ioncsere

N

abszorpció

N

vegyszeradagolás (folyadék/por)

N

anyagok tárolása

N

anyagmozgatás

N

rendszerfelügyelet, automatika

Szennyvízkezelő berendezések

Kamrás szűrőprések
9

Kamrás szűrőprések

A kamrás szűrőprés különféle ipari szennyvíziszapok, élelmiszergyártás vagy vegyipari technológiából származó anyagok szűrésére és víztelenítésére alkalmas.

Folyamatos üzemelésű ülepítők
9

Folyamatos üzemelésű ülepítők

A folyamatos üzemű lemezes ülepítő berendezés a jól ülepedő iszapok és a tisztított vizes fázis gravitáció segítségével történő szétválasztására szolgál.

Kerámia membránszűrők
9

TAMI kerámia membránszűrők

Kizárólagos képviseletként kínáljuk a TAMI cégcsoport termékeit, a nano-, ultra-, és micro folyadékszűrés területén kifejlesztett kerámia membránszűrőit.

Vákuum bepárlók
9

Vákuum bepárlók

A bepárlás során a tisztítandó víz vagy egyéb párolgó folyadék forráspontját a vákuumkamrában csökkentjük, hőenergia segítségével elpárologtatjuk.

Elektrokoaguláció
9

Elektrokoaguláció

Az elektrokoaguláció során elektrokémiai reakció segítségével aktív fém kationokat hozunk létre, melyek hatékonyan elősegítik a koagulációt és a flokkulációt.

Szalagos szűrőberendezések
9

Szalagos szűrőberendezések

Szalagos szűrőberendezéseink, szűrőgépeink a kommunális- és ipari szennyvízkezelők igényeinek megfelelően készülnek. Cégünk a W+AT GmbH magyar képviselője.

PE, PP tartályok
9

PE, PP tartályok

Berendezéssoraink lényeges kiszolgáló elemei a polipropilén (PP) és polietilén (PE) műanyag tartályok. Egyedi kialakításúak, egyedi igény szerint készülnek.

Kérdése van?

Egyedi ajánlat
close slider

  Kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot!

  Név (kötelező mező)

  Cégnév

  E-mail cím (kötelező mező)

  Telefonszám

  Tárgy

  Üzenet (kötelező mező)