Vízkezelő vegyszerek

60 / 100

Cégünk a nagymúltú Nalco Water magyarországi disztribútorként anyacégünk 75 éves tapasztalatával kifejlesztett víz-, energia-, technológiai vegyi vízkondicionáló eljárásait alkalmazza.
Termékeinkkel és megoldásainkkal a kezelt vizek fizikai és kémiai tulajdonságait a felhasználás szempontjából előnyös módon befolyásoljuk.
A vízkezelés célja alkalmazási területtől függően változik. Jellemzően az alábbi feladatokat valósítjuk meg:

N

vízfertőtlenítés, biológiai védelem

N

lerakódásgátlás

N

korrózióvédelem

N

károsító anyagok semlegesítése

N

olajos emulziók bontása

N

szilárd szennyeződések szűrhetővé tétele

N

szennyező anyagok eltávolítása, leválasztása oldhatatlan csapadékként

A vegyszeres kezelést megfelelő automatizált adagolástechnika alkalmazásával végezzük, támogatva a tervezett kémiai folyamatok feltételeit.
Az adagolás módja és dózisának meghatározása minden esetben az eredményesség és partnereink gazdasági szempontjainak figyelembe vételével történik.

Vegyszeres vízkezelés

Hűtőtornyok vegyszeres védelme
9

Hűtőtornyok vegyszeres védelme

A hűtőtornyokban a víz a fémek korrózióját okozhatja. Megfelelő automatizált vezérléssel, kémiai kondicionálással és karbantartással a probléma megoldható.

Szennyvíztisztítás
9

Szennyvíztisztítás

A vegyszeres szennyvíztisztítás célja, hogy a gyártás során szennyeződött vizet vegyszerek segítségével megtisztítsuk. Cégünk ehhez a NALCO által kifejlesztett megoldásokat használja.

Kazánok vegyszeres kondícionálása
9

Kazánok vegyszeres kondicionálása

A kazánokban gőztermelésre használt víz szennyeződéseket tartalmazhat, így felhasználás előtt további tisztítást, vegyszeres kondicionálást igényelhet.

Membránok védelme
9

Membránok védelme

A membránok a fordított ozmózis elvű (RO) szűrőberendezések fő alkatrészei. Egyes szennyező összetevők súlyosan károsítják a membránokat. Eltávolításuk előkezelő berendezéssorral lehetséges.

Vegyszeradagoló állomások
9

Vegyszeradagoló állomások

Vegyszeradagoló állomásainkat vízkezelő rendszerek, gyártó vagy kiszolgáló berendezések víz és víz alapú folyadékainak vegyszeres kondicionálása céljából építjük.

Kérdése van?

Egyedi ajánlat
close slider

    Kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot!

    Név* (kötelező mező)

    Cégnév

    E-mail cím* (kötelező mező)

    Telefonszám

    Tárgy

    Üzenet* (kötelező mező)