Vízkezelő vegyszerek

60 / 100

Cégünk a nagymúltú Nalco Water magyarországi disztribútorként anyacégünk 75 éves tapasztalatával kifejlesztett víz-, energia-, technológiai vegyi vízkondicionáló eljárásait alkalmazza.
Termékeinkkel és megoldásainkkal a kezelt vizek fizikai és kémiai tulajdonságait a felhasználás szempontjából előnyös módon befolyásoljuk.
A vízkezelés célja alkalmazási területtől függően változik. Jellemzően az alábbi feladatokat valósítjuk meg:

N

vízfertőtlenítés, biológiai védelem

N

lerakódásgátlás

N

korrózióvédelem

N

károsító anyagok semlegesítése

N

olajos emulziók bontása

N

szilárd szennyeződések szűrhetővé tétele

N

szennyező anyagok eltávolítása, leválasztása oldhatatlan csapadékként

A vegyszeres kezelést megfelelő automatizált adagolástechnika alkalmazásával végezzük, támogatva a tervezett kémiai folyamatok feltételeit.
Az adagolás módja és dózisának meghatározása minden esetben az eredményesség és partnereink gazdasági szempontjainak figyelembe vételével történik.

Vegyszeres vízkezelés

Hűtőtornyok vegyszeres védelme
9

Hűtőtornyok vegyszeres védelme

A hűtőtornyokban a víz a fémek korrózióját okozhatja. Megfelelő automatizált vezérléssel, kémiai kondicionálással és karbantartással a probléma megoldható.

Szennyvíztisztítás
9

Szennyvíztisztítás

A vegyszeres szennyvíztisztítás célja, hogy a gyártás során szennyeződött vizet vegyszerek segítségével megtisztítsuk. Cégünk ehhez a NALCO által kifejlesztett megoldásokat használja.

Kazánok vegyszeres kondícionálása
9

Kazánok vegyszeres kondicionálása

A kazánokban gőztermelésre használt víz szennyeződéseket tartalmazhat, így felhasználás előtt további tisztítást, vegyszeres kondicionálást igényelhet.

Membránok védelme
9

Membránok védelme

A membránok a fordított ozmózis elvű (RO) szűrőberendezések fő alkatrészei. Egyes szennyező összetevők súlyosan károsítják a membránokat. Eltávolításuk előkezelő berendezéssorral lehetséges.

Vegyszeradagoló állomások
9

Vegyszeradagoló állomások

Vegyszeradagoló állomásainkat vízkezelő rendszerek, gyártó vagy kiszolgáló berendezések víz és víz alapú folyadékainak vegyszeres kondicionálása céljából építjük.

Egyedi ajánlat
close slider

  Kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot!

  Név* (kötelező mező)

  Cégnév

  E-mail cím* (kötelező mező)

  Telefonszám

  Tárgy

  Üzenet* (kötelező mező)

  Kérdése van?